Cégkereső cégadatbázis cégek

Legyen a Magyar Tudakozó cégkereső a kezdőlapom!

2019. május 24. péntek, Eszter   

TOP 10
1. Érmebolt
2. Nemzetünk Fejlődéséért Alapítvány
3. Enter Könyvelőiroda
4. Üzleti honlapok készítése
5. Magyar Érme - Webáruház
6. Magyar Bélyeg - Bélyeggyűjtés
7. ÉSZAK-BUDAI Tervező, Szerelő és Szolgáltató Kft.
8. PALOTA-VIDÉK 2000 Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.
9. Kor-Ag Bau Bt.
10. Vízöntők Bt.

Információk

Mi az a Magyar Tudakozó?

A Magyar Tudakozó egy adatbázis rendszer, amely tartalmazza az összes fontosabb magyar céget. Webes kersőfelületünk segítségével látogatóink gyorsan, és egyszerűen megtalálhatják azokat a cégeket, melyek a keresett terméket, vagy szoláltatást nyújtják. Kategória böngészőnket úgy fejlesztettük ki, hogy legfeljebb két kattintással, minden látogatónk megtalálja azt, amit keres.

Milyen weboldal címeken érhető el a Magyar Tudakozót?

A rendszer a következő címeken érhető el: A fenti címek elérhetőek természetesen www előtag nélkül is. Így a legrövidebb és legkönnyebben megjegyezhető webcímünk: mt.hu.

Hogyan kerülhet be cégem, vállalkozásom a Magyar Tudakozó adatbázisába?

A cégregisztráció menüponton belül tudja cégét regisztrálni adatbázisunkba. Ezen az oldalon találni fog egy részletes leírást. Kérjük olvassa el, ezt követően töltse ki a regisztrációs űrlapunkat, majd kattintson az OK gombra! A regisztrációban segíthetnek a gyorstippek, amelyek akkor jelennek meg, ha az űrlapmezők főlé viszi az egérmutatót.

Hogyan alakul ki a sorrend a Magyar Tudakozó TOP 10 listáján?

A TOP 10 lista a 10 legkeresettebb, és egyben legnézettebb céget jeleníti meg. Ezeknek a cégeknek az adatlapjait látták a legtöbben.

Hogyan kerülhet cégem feljebb a keresési találatok között, és az alkategóriákon belül?

Ha szeretné, hogy cége feljebb kerüljön a találati listákban, és az egyes alkategóriákban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot ügyfélszolgálunktól!

Miért nincsenek feltüntetve az e-mail címek a cégek adatlapjain?

Ügyfeleink e-mail címeit megpróbáljuk megóvni a rosszindulatú kéretlen reklámlevelektől, melyek címzettjeit leggyakrabban az interneten megtalálható e-mail címekből gyűjtik be a spammerek. Ezért a cégek adatlapjain az e-mail címeket nem tüntetjük fel, hogy ne tudják ügyfeleinket kéretlen reklámlevelekkel zavarni. Természetesen e-mail küldésére lehetőséget biztosítunk. Minden e-mail címmel rendelkező cég adatlapján, egy üzenő felületet helyeztünk el, melynek segítségével Ön e-mailt tud küldeni a kiválasztott cégnek.

Miért érdemes feliratkoznom a Magyar Tudakozó hírlevelére?

Minden látogatónk, aki feliratkozott hírlevelünkre elsőként értesülhet portálunk új funkcióiról. A Magyar Tudakozó rendszerét programozóink folyamatosan fejlesztik, és új funkciókkal bővítik. Az új funkciókat kb. 2-3 havonta tesszük közzé az interneten, amiről értesítjük Önt, ha feliratkozik hírlevelünkre a jobboldali hírlevél dobozban.

Hogyan tudom ingyenesen feladni üzleti hirdetésemet a Magyar Tudakozóban?

Új szolgáltatásunk keretében bármely látogatónk ingyenesen feladhatja üzleti ajánlatát, hirdetését oldalunkon. A hirdetés egyetlen feltétele, hogy tartalma üzleti legyen, vagyis a lakossági apróhirdetéseket töröljük.

Most ingyen regisztrálhatja cégét adatbázisunkba!

Adja fel ingyen üzleti hirdetéseit!

Valid HTML 4.01!

Designed by Solarnet Kft.

TopSite.hu - A web legjobbjai.